EDUKATIVNI CENTAR HAPPY OWL

UPIS JE U TOKU

Edukativni centar Happy OwlEdukativni centar HAPPY OWL je osnovan sa idejom da pruži podršku roditeljima i deci u kvalitetnom organizovanju vremena i obrazovanju.

Brz način života, nedostatak slobodnog vremena, posao, škola, vannastavne, sportske, umetničke i društvene aktivnosti, često zadaju muke roditeljima, ali utiču i na decu, njihovu motivaciju i uspeh. U postizanju svih ciljeva i ostvarivanju dnevnih obaveza i zadataka često nam nedostaje ono malo vremena koje nam remeti koncepciju dana i kvalitet života. Čini nam se da često gubimo kontrolu nad sopstvenim ciljevima. Ono što nam je najvažnije, često bude zapostavljeno jer užurbani tempo naše svakodnevnice ne dozvoljava da se posvetimo draguljima našeg života – našoj deci.

Zato smo mi tu da vam pružimo podršku i pomognemo da bez stresa i nervoze uspete u svemu i postignete više. Prepustite nam brigu o vašoj deci, a mi vam garantujemo da će vaša deca biti zbrinuta na najbolji način.

U komfornom, kreativnom i funkcionalno opremljenom prostoru Happy Owl centra vaša deca će dobiti najbolju brigu, ali i edukaciju. Profesionalno osoblje će se pozabaviti da vaša deca ispune sve školske obaveze, usvoje nastavno gradivo i prošire svoje znanje kako biste na kraju dana mogli da provedete kvalitetno vreme sa svojom porodicom u toplini vašeg doma, prepričavajući dogodovštine iz našeg centra.

Naš slogan

Odlično mesto za učenje, budi obrazovan, ostvari dobar uspeh, izgrađujući zajednicu sa uspehom u svetu koji se neprekidno menja.

Edukativni centar Happy Owl

Odabirom našeg centra, odabrali ste najbolje za vas i vašu decu. Osmesi na licima dece i zadovoljstvo prilikom svakog dolaska kod nas govori više od hiljadu izgovorenih i ispisanih reči. Upravo nam je to i najbitnije. Dakle, trudimo se da se svi osećamo kao članovi jedne velike, srećne porodice koja ima za cilj usavršavanje i napredak svakog pojedinog člana. Postanite i vi deo naše porodice na obostranu sreću i zadovoljstvo. Zajedničkim radom i trudom širimo znanja i postajemo odgovorni pripadnici našeg društva.

Primenjujemo sve optimalne mere zaštite od infektivnih bolesti.

Naša misija i vizija

Naša misija se zasniva na odgovornosti za kvalitetno obrazovanje i napredak naših učenika, koristeći najsavremenije pedagoške metode. Sa vizijom negovanja talenata kod učenika, unapređenje znanja sa ohrabrenjem roditelja i učenika da podele radost uspeha.

Mudra sova svi je vole

zato je glavni lik naše škole.

Kad je vidiš na grani kako huči

pomisliš pametna je, lako će da me uči.

Odluka je tvoja sa njom u školu ići

zato ćeš brzo celo gradivo postići.

Edukativni centar Happy Owl

Naša Lokacija

Edukativni Centar HAPPY OWL se nalazi na Voždovcu u ulici Bulevar Oslobođenja 307, pored OŠ„Filip Filipović“, a odmah preko puta Banjičke šume i sportsko-rekreativnog centra Voždovac.